Distanza - upravljanje nekretninama

Željeli bismo vas obavijestiti o našem partnerstvu s tvrtkom za upravljanje nekretninama Distanza - Croatia u nastojanju da svim našim klijentima, bivšim i sadašnjim, pružimo najbolju uslugu nekretninama. Ovim partnerstvom proširili smo ponudu usluga i sada nudimo sve što jednom vlasniku nekretnine može zatrebati.

Zajedno Vam nudimo bezbrižno ulaganje i vlasništvo u Hrvatskoj. Pratimo Vas od pronalaska idealne nekretnine s Lavicci - agencijom za posredovanje do planiranja, izgradnje, upravljanja i održavanja nekretnine s Distanzom - Croatia.

DISTANZA - CROATIA PROPERTY MANAGEMENT
Distanza – Croatia Property Management – lokalni je pružatelj prvoklasnih usluga upravljanja nekretninama u cijeloj Hrvatskoj s fokusom na luksuzne i luksuzne nekretnine. Vaša nekretnina je u sposobnim rukama jer se oni brinu o svim aspektima upravljanja vašom nekretninom u Hrvatskoj. Kao domaći, imaju mrežu fantastičnih partnera! Za sve, od jednostavnog dnevnog održavanja do razrađenih projekata, oni imaju sjajan tim za vas. Od čistača, selidbe, arhitekata i dekoratera do pravilne gradnje!

Razmišljate li o kupnji kuće u Hrvatskoj? Već posjedujete nekretninu u Hrvatskoj, ali trebate pomoć u izgradnji, upravljanju ili održavanju iste? Trebate li usluge uređenja interijera, pravne usluge, investicijsko savjetovanje ili usluge putovanja?

Oduševljeni smo što vam, kao rezultat našeg partnerstva s tvrtkom Distanza, možemo pružiti sve gore navedene usluge, kao i mnoge druge. Oslanjajući se na naš tim stručnjaka koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za bezbrižno posjedovanje nekretnine u Hrvatskoj, možete posvetiti više vremena stvarima koje su vam važne.

Za više informacija o uslugama koje nudi posjetite Distanza - Croatia web stranicu, odaberite paket koji odgovara Vašim potrebama i opustite se dok ste na odmoru u Hrvatskoj!

LINK:
https://croatiapropertymanagement.com/

EMAIL:
agent@distanza.hr

KONTAKT:
+385 99 2131 281